Haal meer uit zakelijke events met een virtuele Handshake

Netwerken op evenementen is een uitstekende manier om nieuwe zakelijke kansen te creëren. Beurzen, netwerkborrels en congressen. Ze geven ons mogelijkheden te over om zakelijke connecties te maken. Helaas lukt het nooit om iedereen te spreken. Toch kun je hier verandering in brengen. Hoe? Wij vertellen je er meer over!

Connecties brengen je verder
Netwerken is een belangrijk onderdeel van het zakelijk leven, want zakelijke connecties brengen je verder in je carrière. Je ontmoet elkaar op een event. Je hebt een leuk gesprek, wisselt visitekaartjes uit en misschien maak je een afspraak om samen een kop koffie te drinken om verder te praten. Hopelijk heb je aan het einde van de dag veel mensen gesproken, maar hoogstwaarschijnlijk zijn er ook een hoop mensen die je niet hebt gesproken. Mensen die op zakelijk gebied veel voor je kunnen betekenen. Dus hoe krijg je nou net die mensen te spreken die bij jouw zakelijke aspiraties passen? Simpel, met de app Handshake!

Stuur een virtuele handshake
Tegenwoordig doen we steeds meer dingen online: we werken online over de hele wereld, online daten en we skypen en whatsappen wat af. De app Handshake maakt het mogelijk om op zakelijke events online even te spieken wie er zijn. Dat maakt het netwerken een stuk gemakkelijker en doelgerichter! Waarom? Via hun LinkedIn profiel kun je alvast kijken of iemand een interessante connectie voor jou is. Stuur ze vervolgens een virtuele handshake en spreek af waar je elkaar treft. Je zoekt niet langer op goed geluk naar een nieuwe zakenrelatie, werkgever of iemand om kennis mee te delen. Zo combineer je de kracht van online netwerken met ‘real life’ netwerken.So many people, so little time
Zelfs met gebruik van Handshake zijn er misschien wel meer mensen die je wilt spreken dan dat je tijd hebt op een evenement. Tijd vliegt voorbij en leuke gesprekken kosten tijd. Gelukkig is dit geen probleem. Ook na afloop van het evenement kun je nog contact zoeken met de mensen die ook aanwezig waren. Zo kun je alsnog een afspraak maken en die gewilde zakelijke connectie maken. Op deze manier kun je jouw zakelijke kansen op een evenement enorm vergroten en optimaal benutten!

Ga jij binnenkort naar een zakelijk evenement? Vergeet de app dan niet te downloaden en probeer het uit. Zo haal jij alles uit jouw zakelijke evenementen!

TryHandShake